Elev & vårdnadshavare

bildcollage_010

I Stenungsund finns tio kommunala grundskolor med sammanlagt cirka 3000 elever i åldern 6-16 år. Grundskolan är en obligatorisk skolform med nio läsår. För barn 6-9 år erbjuds fritidshemsverksamhet på alla skolor. För barn 10-12 år erbjuds öppen fritidsverksamhet.

bildcollage_007

På kommunens hemsida under länken Barn & utbildning – Grundskola kan man läsa om Stenungsunds samlade skolverksamhet – från förskola till vuxenutbildning, om regler för skolplacering, om kvalitet och utveckling, om betyg och bedömning med mera.

bildcollage_006

I vårt eget länkgalleri har vi listat Stora Högaskolans mest besökta webbsidor på ett och samma ställe. Bland annat veckans matsedel, frånvaroanmälan, läsårstider, lov och ledigheter, skolskjuts och busskort.

Kommunens hemsida ⇒      Stora Högaskolans länkskafferi